ankisehlstedt.blogg.se

Filosoferande och funderingar, reflektioner och kärleksförklaringar, gränsöverskridande glädjeyttringar, förhållningssätt, eget bestämmandemandat över vad som är mitt livs gåvor och hur de av mig förvaltas.

En ny sida

Publicerad 2018-02-28 23:19:47 i Allmänt,

Häromdagen skapade jag en ny Facebooksida som är tänkt att användas enbart för publicering av mina texter. Jag fick snart en väldig massa vänförfrågningar och jag klicka ok utan att riktigt kolla upp vad det var för några personer som jag okejade. Snart fylldes min messengerinkorg med olika förslag på dating samt vad mannen ifråga skulle vilja göra på denna dejt med mig. Jag har inte lärt mig att stänga av min messengersignal så mitt i natten vaknade jag av ett väldigt pipande från telefonen varmed jag blev både förbannad och såklart klarvaken, kunde dessutom inte somna om. Mitt i natten låg jag sedan och rensade bland dessa nytillkomna sk vänner och funderade, hur är det möjligt att så burdust uppvakta och komma med snuskiga förslag till en vilt främmande människa? Vart tar respekten vägen och hur använder folk sin facebook? Jag har inte varit med om något likande tidigare. Jag har en annan, sedan många år, fb sida där mina IRL vänner finns men även människor som jag delar intressen med men inte träffat på riktigt. Där har jag dock sällan varit med om och aldrig upplevt en sådan anstorm av **ta män. 
Jag har inte hunnit gå igenom de "vänner" jag nu har på min sida men så fort jag känner för det och har tid kommer jag att göra det, säkert försvinner några fler. Så, alla som söker någon att dejta, har rasistiska tankar eller delar artiklar utan tanke på att källkritiskt granska kommer att försvinna. Jag hoppas dock att det inte ska vara så många som jag tvingas ta bort för det är verkligen kul med nya vänner på en helt ny sida med ett tydligt ändamål.
Mobilen åker i natt in i garderoben- undrar förresten hur man får av mess signalen? Någon som vet får gärna berätta det för mig.

Om

Min profilbild

LevNu

Det är den där rytmen, den som håller pulsen vid liv, den som följer mig i mina ups and downs, den som bestämmer tempot i mitt liv, som bestämmer min kittlande närvaro i Livet som är Nu. Osminkad sanning, målad fantasi med kryddad verklighet. Thats me.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela